Quan ANAR AL DENTISTA?

És habitual pensar que les visites a l'odontòleg s'han de produir quan es té algun tipus de símptoma o molèsties relacionades amb la boca, però no podem estar més lluny d'això, l'atenció dental és una cosa greu que podria comportar tractaments llargs, així que aquí t'expliquem quan has d'anar al teu dentista si el que vols és tenir una atenció dental integral.

Naturalesa preventiva

Com hem comentat anteriorment, no només hauríem d'acudir al dentista quan presentem símptomes com dolor o urgències com la ruptura d'una dent, la primera cura i la raó principal per la qual hauries d'acudir a un dentista és la prevenció; es recomana que les persones vagin al dentista a revisar-les almenys cada 6 mesos, per tal de trobar possibles malalties que puguin arribar a ser difícils de tractar o recuperar.

L'assistència oportuna al seu dentista pot evidenciar l'acumulació de placa bacteriana i l'avaluació de les condicions de les seves dents i genives, així que recorda que el primer pas és no deixar mai de pensar en anar al teu dentista.

En notar cap símptoma

Els símptomes més comuns relacionats amb les malalties dentals poden ser la inflamació de les genives, el sagnat i la sensibilitat dental, en el cas de tenir algun d'aquests problemes, l'assistència al seu odontòleg ha de ser immediata, això per evitar començar amb tractaments reparadors.

Inflamació de les genives

Malalties periodontals com la gingivitis, poden convertir-se en la causa d'inflamació i enrogiment de les genives, és important tractar aquests símptomes a temps per evitar la periodontitis i fins i tot la pèrdua de les dents.

Sagnat dental

L'acumulació de placa bacteriana a la base de les dents pot produir una infecció anomenada gingivitis, aquesta placa pot endurir-se i convertir-se en tàrtara.

Sensibilitat a les dents

La sensibilitat dental s'associa amb la pèrdua d'esmalt o retracció de la geniva, exposant la part més feble i porosa de la dent; aquest dolor agut i apunyalat pot ser desencadenat per agents externs com la calor, el fred o la pressió i s'ha de tractar immediatament per evitar exposar la integritat de la seva salut bucodental.

Urgències dentals

Les urgències dentals són problemes greus que han de ser tractats immediatament per un professional per evitar conseqüències greus en el futur, els més comuns són els següents:

  • Dolor agut en dents o molars
  • Fractura dentada
  • Pèrdua de les dents
  • Lesió per ortodòncia

 

Posted in Sin categoría.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *